Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα για τη μητέρα του Στουρνάρα!

  • PDF

Άκουσαν ότι ζει με 500 ευρώ το μήνα και θέλουν να στείλουν... βοήθεια από την Κρήτη

Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια τη μητέρα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιου της ζει με 500 ευρώ το μήνα.

Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του στην τηλεοπτική του εμφάνιση τη Δευτέρα, πολίτες που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ.) αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.

Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Την Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο υπουργείο Οικονομικών και μαζί του μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες να τα βγάλουν πέρα με τους φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις που συχνά πυκνά αποφασίζει ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: irakliolive.gr

Μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα για τη μητέρα του Στουρνάρα!