Τε25052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Aγρότες-Κτηνοτρόφοι-Μικροβιοτέχνες-Έργάτες. Άκόμα δίχως κόμμα;

  • PDF

Άκόμα  δίχως  κόμμα ;


Από τα υπάρχοντα κόμματα μας πλευρίζουν φιλικότατα μόνο προεκλογικά κοροϊδευοντάς μας με ύποσχέσεις.Ό χορτάτος δεν νοιάζεται για τον νηστικό όπως και οπου σε ξύνει ξύσου μόνος λένε.
Τα  Κόμματα είναι…
Ν. Δ. το κόμμα των νικητών και των κατά 90%
βολεμένων άλλωστε γιαύτό έγινε και ό εμφύλιος όλα δικάμας στην έστω και με φθαρμένα λουριά κρατική μηχανή.Υποστηρίζεται ψηφίζεται άπό τους έχοντες και τους συστρατευμένους τους.
Π.Α.ΣΟ.Κ. ό λαός(1980) ήλπιζε στην άλλαγή όπως στους ψευτοΠροφήτες  και δυστυχώς σύντομα άπαγοητεύτηκαν.Τό ανέλαβαν ολοκληρωτικά οί ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ του ΕΞΩΤ. ,ΗΠΑ,Σουηδίας,Γερμανίας κ.ά. Τους πιστέψαμε πώςθά βοηθήσουν την Ελλάδα μια Ελλάδα νεοσσός ακόμη πού χρειαζόταν βοήθεια προγραμμάτων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και όχι έφαρμογή νέων μεθόδων κλεψιάς.Άπατηλά παρήγορη ή αρχή άλλά μεθοδευμένα έγινε ή Άλωσή μας όπως από τους Σταυροφόρους ήΠόλη (1204) .           
Με τους σταυροφόρους συμμάχησαν προθυμότατα όλος σχεδόν ό κρατικός μηχανισμός Δημ.ύπάλληλοι.Μπάτε σκύλοι άλέστε…,…Ολοι όλα τα γνώριζαν τα των πολιτικών .Πιός ύπέγραφε  κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Ο κ Βενιζέλος ζήτησε συγνώμη ενώ θάπρεπε κ’άλλοι.Δυστυχώς ό χαζός βγάζει το φίδι από την τρύπα χωρίς να σκεφθή αν τον δηλητηριάσει και ό εγκληματίας ψάχνει για σοφίσματα αθώωσης (ψυχοπαθής μεθυσμένος κ.ά.) μά ό κ.Βενιζέλος ομολόγησε πολιτική ανώριμότητα; Και τι απέμεινε ‘από το Π.Α.Σ.Ο.Κ ; τ’είναι ό κάβουρας τ’είναι το ζουμί του.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Κόμμα καμίας σοβαρής πολιτικής κατεύθυνσης,κόμμα από ινάτι,πείσμα,εγωισμό κάτι επικίνδυνο και επιζήμιο για την δημοκρατία.(καμένο χαρτί)
ΔΗΜΑΡ. Τά άρχικά του το προσδιορίζουν.Κόμμα της αριστεράς ό αντίποδας της δεξιάς έκφράζοντας τα συμφέροντα των φτωχών πού συχνά αδικούνται τους εκμεταλλεύονται ένάντια στά των πλουσίων και ευνοουμένων.
Ο αρχηγός τους ό κ Κουβέλης έμπνέει σεβασμό,εμπιστοστοσύνη,θαυμαστή πραότητα,ρητορική σωφροσύνη και όχι ρητορική σοφιστών.
K.K.K. Το κόμμα των ηττημένων  πού δυστυχώς ξεγελά πολλούς για έδρες να περνάνε καλά και νάχουν το κουράγιο ν’άγωνίζονται εις βάρος μας.Προσδοκά μια ούτοπία.

Μόλις κατέρευσαν τα καθεστώτα τους  πώς ξεφύτρωσαν τόσοι πάμπλουτοι απ’την    ίσονομια τους; Η θεωρία απότήν πράξη ‘απέχει.Τό σύστημα αύτό για να εφαρμοσθεΙ θα πρέπει να προοθηθεί ή κλωνοποίηση ή παραγωγή άνθρώπων όπως στις κοινωνίες των μελισσών και μερμιγκιών ίσως και πιο εξελιγμένο.
Το Κ.Κ.Ε. δεν θάπρεπε ναίναι στην πολιτική σκηνή πριν δικαιολογήσει γιατί άγνόησε την Συμφωνία της Γιάλτας.Πίστεψε χωρίς συμμάχους θα βγεί νικητής άπέναντι σε Ευρωπαίους καί Αμερικανούς;
Αυτό άς το έξηγήση στους σκοτωμένους νεολαίους στους βασανισμένους των φυλακών,στην Ελλάδα πού στερήθηκε  το προοδευτικό μέλλον ,στα μιάσματα για την δημόσια διοίκηση και όχι μόνο.
Φιλοδοξίες άρρωστημένων αρχηγών πού αλληλοεξοντώθηκαν διαγράφηκαν μια μανία αλληλοεξόντωσης πού μεταφέρθηκε και στην Τασκένδη.
ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ. Κόμμα πού έκφράζει την ιδεολογία των εύγενών εύγονική δεξιάς και συγκεκριμένα των εθνικοφρώνων,τίτλος τιμής για τους φτωχούς και όχι μόνο για να καταπολεμούν τάσυμφεροντά τους.Μιά χλαίνη μια αρβύλα κ΄ενας τιτλος το δόλωμα
Συμφωνώ με τον Πατριωτισμό τους πού συμβάλλει στην μη άπόσβεσή μας σαν Εθνος
στην διατήρηση της γλώσσας μας πού δυστυχώς περιφρονείται περιθωριοποιείται
για να καταλήξη μειονοτική.Ενισχύει ό πατριωτισμός την οικογένεια τις παραδόσεις
την εδαφική μας άκεραιότητα,την διεκδίκηση την φυλετική μας άφοσίωση διότι ξεφύγαμε έπικίνδυνα.Διαφωνώ κραυγαλέα ως προς τις χιτλερικές απομιμήσεις πού άναιρούν τα παραπάνω περί Ελληνικού ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.                             ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας,θυμηθείτε Κύλων κυλώνειον άγος,τσίπριον.
Οί μετριόφρωνες οί ύπεύθυνοι πολιτικοί του Συνασπισμού κάτι κατάλαβαν και όργανώθηκαν στην ΔΗΜ.ΑΡ μη υίοθετώντας την τακτική του ΠΑΜΕ,την τακτική Τσιπρα ρόπαλα,βία και μάλιστα ύποκινούμενη,την τακτική κάψτε ρημάξτε.έτσι αντιδρούν ένεργούν  έπικίνδυνα παρορμητικά  άσφαλώς και τα ζώα τα προσλιάρικα,τα απογαλακτιζόμενα τα αποκομμένα άπρόσμενα άπ’την μαμα αγελάδα Ελλάδα.Αυτοί λοιπόν όλοι μετά τήνπροειδοποιηση άπό την κυβέρνηση το ΔΝΤ και την Ε.Ε. για μέτρα λιτότητας με τα συνεπακόλουθα αύτομόλησαν προς Τσιπρα  ύποστηρίζοντας  με φανατισμό την αρχηγική του αλαζονία με αντάλαγμα τα κεκτημένα.Ολοι αύτοί οί καλομαθημένοι ,οί διοικούντες,οί μεγαλόμισθοι και οί δημοσιογράφοιόργάνωσαν το συλλαλητήριο (Μάιος2010 300.000) και οί του ΚΚΕ καμάρωναν για τον όγκο όχλο σημαδεύοντας ολοι τους σαν τόνσκορπιό το κεφάλι τους την πατρίδα τους.Στόν όγκο όχλο πρωτοστατούσαν οί Δημ.άξιωματούχοι (ύπάλληλοι)με τα τόσα γνωστά και άγνωστα προνόμια ,απαλλαγές ΔΕΗ,εκτός έδρας,προμήθειες,αραλίκι εγκυμοσύνης γρηγορόσημα φακελάκια,ανθυγιεινά,επίδομα βαρβάτου στον σύζυγο,σπουδέςμέ άνεση στο εξωτ.Αγγλία ΗΠΑ Γερμανία κ.ά.Σταυροφόροι της φυλετικής μας εξαφάνησης με αγορές άκίνητα σ’ ολες τις παραλίες καταθέσεις στην Ελβετία.Τό φαγοπότι τους μού θυμίζει τον στίχο…σε μια ρόγα άπό σταφύλλι ετρωγόπιναν δυό φίλοι τσίρι τιρι τσιριτρό.Στό φαγοπότι σχεδίαζαν γκόμενες δίμετρες με λεφτά δικά μας τους πληρώναμε και τα γαμ….. τα λέει και τα παθαίνει ό λαός.
Μαζί τους και οί συμβασιούχοι,οί έκτακτοι πού για καιρό παραφύλαγαν στους δήμουςκαί στις δημ. Ύπηρεσίες να μπούν όπως τα αδέσποτα στα κρεοπωλεία μπήκαν και αεπαιτούν γαυγίζοντας.Ολογυρά τους οί της Χρυσής Αύγής οί αντεξουσιαστές πού χαίρονται την άντάρα την πολυκοσμία.
Από την έκδικητική τους μανία θύματα τα πυρπολημένα 4 ατομα στήνΤράπεζα Μαρφίν Κρίμα,θα τιμωρηθη κανείς;Έπί πτωμάτων διεκδικούν  τα κεκτημένα πού κάπως ετσι τα απέκτησαν όπως φαίνεται.
Διερωτώμαι διερωτηθείτε πώς τόση συμπάθεια στον σοσιαλιστή Τσίπρα οί δημ. Ύπάλληλοι αύτοί πού φτώχευσαν τα σοσιαλιστικά καθεστώτα επαναπαυμένοι στην μονιμότητα.
Ενισχυμένος ό Τσίπρας άπό τον όχλο πού φώναζε τον βαραβά τον βαραβά πρωτοστατει με πρωτοπαλλίκαρο τον φωτόπουλο στις όσες πορείες καταλήψεις άπεργίες όπως απεργία πείνας των λαθρομεταναστών και καταληψιών πανεπιστημίου με άποκορύφωμα την προσπάθεια κατάληψης της βουλής με άπρόσμενα άποτελεσματα. Δεν διστασε ‘ακόμη ό κ.Τσιπρας να χρησιμοποιήσει τους 90άρηδες κ.Θεοδωράκη και κ.Γλέζο σπρώχνονταςτους ΄μέχρι λυποθυμίας και ‘απασχολώντας ίσως την Αστυνομία στην βουλή καλύπτοντας και ενθαρρύνοντας τα παρακλάδια της παρανομίας να καταστρέφουν να πυρπολούν την Αθήνα ΤΣΙΠΡΙΟΝ αγος.   
Ίδεολογια τουςή του όχλου και τα απωθημένα, ενισχυμένα άπό την εκδίκηση των απογαλακτησμένων και καιροσκόπων.

Δικά μας παιδιά είναι λένε πολλοί.Ειναι άλλά μέχρι να φορέσουν το φράκο το σιρίτι μετά άλλαξοπιστούν.
Αγρότες προσοχή όχι άλλες κοροΪδίες όχι σκόρπιοι,άποδυναμωμένοι χαμάληδες των άλλων κομμάτων.Κανένας δεν θα μας εκπροσωπήσει καλλίτερα από μας.Σήμερα έχουμε ικανούς άνθρώπους και το σπουδαιότερο θάναι άπό την φύτρα τους παραγωγικοί και ασφαλώς καλλίτεροι άπό τους Σταυροφόρους της καταστροφής.
Θυμηθείτε….τό 1960-70 πόσο ένδιαφέρθηκαν για μας όταν στοιβαζόμασταν στο σαράβαλο πλοίο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ μέχρι Ιταλία σαν σκλάβοι για να διασκορπισθούμε παντού κυρίως στην Γερμανία.Καί σκλάβους άκόμα μας εκμεταλλεύονταν μας ύποτιμούσαν και να πώς,έπρεπε να δηλώσουμε παρακαλώντας και πληρώνοντας κάτοικοι Αθηνών για να πάρουμε Βίζα,ξαφρίζοντας και το τελευταίο κομπόδεμά μας γιατροί δικηγόροι πολιτικοί αστυνομικοί καφετζήδες (ΑθηναΪκή ήγεμονία)
Μας έστειλαν άφραγκους ξεβράκωτους Φεύγαμε φτωχοί άλλά περήφανοι,δεν ψάχναμε στους κάδους.
Αναλογιστείτε πόσα χρόνια έχει π.χ.τό αρνί 3,50 εύρ,το κιλό ενώ όλα αύξάνουν όπως και οί μισθοί,μη σκεφθείτε πώς φταίει το κράτος γιατί αύτοί είναι κράτος το βλέπετε πώς αντέδρασαν μόλις τους ενόχλησαν οίκονομικά.
Αρκετά άγρότη πρέπει να συμμετέχεις να διεκδικείς να κερδίσεις και όχι να παρακαλάς στους δρόμους με κρύο με βροχή με χιόνι άλλά μέσα στη βουλή πρόσωπο  με πρόσωπο,σπάσε τον ζυγό,άφαιρέστε άπό τους πλεονέκτες τα πρωτεία,τα κεκτημένα,τους διακόπτες,μη δικαιώνομε όσους μας λένε ειρωνικά φτωχούς συγγενείς κολακευοντάς μας να τους ταΪζουμε δουλουπάλληλοι των ύπαλλήλων αφεντικών.

Βοηθήστε,σκοτώστε τον Μινώταυρο πού κρύβετε στον λαβύρινθο της Ελληνικής έπικράτειας.

Πρωτογράφθηκε στις 20-10-2012

Μόκας Χρήστος

Aγρότες-Κτηνοτρόφοι-Μικροβιοτέχνες-Έργάτες. Άκόμα δίχως κόμμα;