Πα27052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Οι διεθνείς έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρα: Δεν θέλουμε πριμ!

  • PDF

Οι Έλληνες παίκτες λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς με την Κόστα Ρίκα έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό με την οποία του ζητούν να βοηθήσει στην κατασκευή προπονητικού κέντρου για την Εθνική ομάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους παίκτες και τους είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει δεκτό το αίτημά τους.

"Δεν θέλουμε έξτρα πριμ, δεν θέλουμε λεφτά. Παίζουμε μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της. Αυτό που θέλουμε είναι να υποστηρίξετε την προσπάθεια για το προπονητικό κέντρο που θα στεγάσει για πάντα την Εθνική μας ομάδα", αναφέρουν οι Έλληνες διεθνείς στην επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Η ΕΠΟ προσπαθεί να βρει λύση με το προπονητικό κέντρο αφού η σύμβαση με τον Άγιο Κοσμά ολοκληρώνεται το 2015 και η Εθνική θα μείνει... άστεγη.

Με την κίνησή τους οι διεθνείς δείχνουν ότι τους ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας και καλούν την Πολιτεία να τους ακούσει και να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη Βραζιλία. Ο πρωθυπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Πηγή: yahoo ειδήσεις

Οι διεθνείς έστειλαν επιστολή στον Αντώνη Σαμαρα: Δεν θέλουμε πριμ!