Πα27052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Σκάνδαλο: 8,5 ευρώ ο καφές στον πύργο του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη!

  • PDF

 

Ούτε 1 ούτε 2 αλλά … 8,5 ευρώ πληρώναν οι πελάτες τον καφέ στο κυλικείο του πύργου ΟΤΕ εντός της ΔΕΘ.

Εκμεταλλευόμενοι το μονοπώλιο του καφέ εντός της Διεθνούς Έκθεσης κάποιοι φρόντιζαν να αισχροκερδούν, επιβαρύνοντας παραπλανητικά την τιμή των προϊόντων με εισιτήριο αξίας 5 ευρώ.

Οι έκπληκτοι καταναλωτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν έβλεπαν την απόδειξη με το αστρονομικό ποσό αφού έφταναν να πληρώνουν 8,50 ευρώ τον καφέ στο κυλικείο που λειτουργούσε στον πύργο του ΟΤΕ.Μετά τα εκατοντάδες παράπονα και τις καταγγελίες πολιτών κλιμάκιο του υπουργείου Εμπορίου διενήργησε έλεγχο και επέβαλε πρόστιμο καθώς το κυλικείο δεν διέθετε ούτε φύλλα διαμαρτυρίας στην έξοδο.

Αναφερόμενος στο απαράδεκτο περιστατικό αισχροκέρδειας ο υφυπουργός ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, τόνισε πως η ελεύθερη οικονομία δε σημαίνει και ασυδοσία, προσθέτοντας πως το υπουργείο παρεμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση επιβάλλοντας πρόστιμα που ξεκινούν από χίλια ευρώ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται φαινόμενα υπερτιμολόγησης στο συγκεκριμένο χώρο.

Πριν από λίγους μήνες ένας άνδρας πήγε βόλτα με την οικογένειά του στο καφέ του πύργου του ΟΤΕ, όμως την «πάτησε» αφού η επίσκεψη του στοίχισε πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, για 3 καφέδες και 3 μικρά τοστ του ζήτησαν να πληρώσει 46,50 ευρώ.  Ο επισκέπτης έφυγε απογοητευμένος από το κατάστημα και απηυδισμένος από την εκμετάλλευση στο πρόσωπό του.

Πηγή: kontranews.gr

 

Σκάνδαλο: 8,5 ευρώ ο καφές στον πύργο του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη!