Σα28052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Το τέλος της συζήτησης

  • PDF

Άνθρωποι κολλημένοι με τα κινητά τους σε ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό άλμπουμ

Η τεχνολογία βοηθά και προωθεί την εξέλιξη σε πολλές πτυχές της ζωής του ανθρώπου. Το αποτέλεσμα κάποιες φορές όμως, δεν είναι αυτό που περιμένουμε. Πρόσωπα σκυθρωπά, βαριεστημένα, μάτια που δε συναντιούνται, μηχανικές κινήσεις και απόλυτη σιωπή. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν το ενδιαφέρον στρέφεται στο κινητό τηλέφωνο.

Ο εργαζόμενος μια εταιρείας αποφάσισε να καταγράψει με το φακό του τι γίνεται όταν οι γύρω του πιάνουν στα χέρια τους το κινητό τους, «κολλάνε» και οτιδήποτε άλλο δίπλα τους παύει να υπάρχει ως δια μαγείας. Κοινώς, το τέλος της συζήτησης, της ανθρώπινης επικοινωνίας εξ επαφής είναι το αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για συναδέλφους, είτε για φίλους και οικογένειες.

Οι φωτογραφίες του (φιλοξενούνται στο babycakesromero) δημιουργούν ένα ενδιαφέρον άλμπουμ, με ασπρόμαυρα χρώματα, όχι διότι αποφάσισε να τις κάνει πιο... καλλιτεχνικές, αλλά διότι αντιδρά -και όχι με χαρά- σε αυτό που συμβαίνει, θεωρώντας το θλιβερό. Δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που λέει και ο ίδιος, πως ακόμη και αν δεν κάνουν κάτι σημαντικό με τη συσκευή τους είναι πιο εύκολο να ασχολούνται με αυτή από το να βρουν ένα θέμα για κουβέντα με τον διπλανό τους, κάτι το οποίο είναι βαρετό και κάνει κάποιους να νοσταλγούν τις εποχές που δεν υπήρχαν τα smartphones και που το κινητό είχε απλώς τη χρήση του τηλεφώνου. Βέβαια, αυτά είναι… γούστα, με τον αντίλογο να λέει ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα χωρίς συνεχή πρόσβαση στην προηγμένη τεχνολογία. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δείτε τις φωτογραφίες...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Το τέλος της συζήτησης