Σα28052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Σάλος με την εικόνα ανθρώπων να... αλέθονται σε μπλέντερ σε βιβλίο της Ε' Δημοτικού!

  • PDF

Σάλος έχει προκληθεί με την εικόνα που “φιλοξενείται” στο σχολικό βιβλίο της Ε' Δημοτικού και στην οποία εμφανίζεται ένα τεράστιο μπλέντερ μέσα στο οποίο αλέθονται άνθρωποι!Πρόκειται για μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό σε μεγάλους, πόσο μάλλον σε μικρά παιδιά...

Το εξωφρενικό, δε, είναι ότι η εν λόγω αμφιλεγόμενη εικόνα επιλέχτηκε από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διδάξει στα μικρά παιδιά, τι σημαίνει μείγμα!

Συγκεκριμένα, η εικόνα βρίσκεται στην ενότητα «Μελετώντας τα μίγματα» του βιβλίου φυσικής, με τίτλο : «Ερευνώ και Ανακαλύπτω»...

 

 

 

 

 

Η εν λόγω φωτογραφία είναι έργο του Ιάπωνα καλλιτέχνη Άιντα Μακότο, ο οποίος είναι γνωστός για την εκκεντρικότητα και την προκλητικότητα των έργων του. Και μπορεί να τη βρει εύκολα κανείς, με μια απλή αναζήτηση στο google.

Το υπουργείο Παιδείας, πάντως, οφείλει να απαντήσει στο ερώτημα με ποια λογική επιλέχτηκε το συγκεκριμένο “έργο” για να διδαχθούν οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας τι σημαίνει μείγμα και τι συνέπειες μπορεί να έχει για την ψυχοσύνθεσή τους η επίμαχη φωτογραφία.

Πηγή: newsit.gr

Σάλος με την εικόνα ανθρώπων να... αλέθονται σε μπλέντερ σε βιβλίο της Ε' Δημοτικού!