Πε19052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Χιουμοριστικό: Να γιατί ο Τσίπρας δεν φοράει... γραβάτες

  • PDF

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον τρόπο που ντύνεται ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ή γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν φοράει ποτέ γραβάτα.

Ειδικά ο υπουργός Οικονομικών προκαλεί... χαμό στο twitter και στα διεθνή ΜΜΕ για τον ροκ τρόπο που ντύνεται, για το αριστερό χέρι που είναι πάντα στην τσέπη, για το πουκάμισο που είναι πάντα έξω από το παντελόνι.

Όπως έγινε και τη Δευτέρα μετά το ραντεβού του στη Ντάουνινγκ Στριτ με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν.

Ο Βέλγος καρτουνίστας, Νικολά Βαντό, διατηρεί μια στήλη στη βελγική εφημερίδα L’ Echo και από εκεί, καθημερινά, σχολιάζει την επικαιρότητα με τα σκίτσα του.

 

Σε ένα από τα τελευταία σκίτσα του, επέλεξε να... ρίξει φως, πάντα με χιούμορ, στο μέγα μυστήριο που απασχολεί την Ευρώπη: γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν φοράνε γραβάτες;

Στο σκίτσο του υπάρχει η τεράστια (σε σχέση με τους υπόλοιπους) μορφή της Άνγκελα Μέρκελ να σηκώνει από την γραβάτα τον Αντώνη Σαμαρά και σε πρώτο πλάνο ο... Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Βαρουφάκης με κόκκινα πουκάμισα να δείχνουν «γιατί οι νέοι υπουργοί της Ελλάδας δεν φοράνε γραβάτες»!


Πηγή: L' Echo

Χιουμοριστικό: Να γιατί ο Τσίπρας δεν φοράει... γραβάτες