Τε18052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Θρήνος στο twitter με σκίτσα-γροθιά για το μακελειό στις Βρυξέλλες

  • PDF

«Παγωμένος» ο πλανήτης για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες, μετά το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» των Βρυξελλών, σε ένα από τα ασφαλέστερα αεροδρόμια του κόσμου, αλλά και στο μετρό της πόλης.

Το ISIS ανέλαβε πανηγυρικά την ευθύνη της τραγωδίας, που αφήνει πίσω της 34 νεκρούς μέχρι στιγμής.

Τα social media, έχουν γεμίσει με σκίτσα-γροθιά στο στομάχι, που απεικονίζουν Γαλλία και Βρυξέλλες να γίνονται ένα μετά την κοινή τους «μοίρα», ενώ από τα πλέον συγκινητικά σκίτσα, είναι ο Τεντέν (διάσημος Βέλγος ήρωας) που δακρύζει μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η Γαλλία παρηγορεί το Βέλγιο. Η Γαλλία παρηγορεί το Βέλγιο.Ο Βέλγος TenTen δάκρυσε για τις Βρυξέλλες Ο Βέλγος TenTen δάκρυσε για τις Βρυξέλλες


Προσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες Προσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες«Μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο για μένα;» #Brussels #JeSuisBruxelles. «Μπορείτε να κάνετε λίγο χώρο για μένα;» #Brussels #JeSuisBruxelles.Προσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες Προσευχηθείτε για τον κόσμο Προσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες
Προσευχηθείτε για τον κόσμοΠροσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες Προσευχηθείτε για τις Βρυξέλλες

Η επίσημη σελίδα της πόλης του Παρισιού στο facebook, έχει φορέσει τη βελγική σημαία και έχει βάψει στα μαύρα την εικόνα του εξωφύλλου της.

Οπως ανακοινώθηκε, σήμερα το απόγευμα ο Πύργος του Αιφελ θα φωτιστεί με τα χρώματα της σημαίας του Βελγίου.

Πηγή: thetoc.gr

Θρήνος στο twitter με σκίτσα-γροθιά για το μακελειό στις Βρυξέλλες