Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Σεμινάριο εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές

  • PDF

Το ΤΕΙ Λάρισας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.ΠΕ.Κ) και με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών (WROHELLAS), διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικής ρομποτικής, στο  εργαστήριο ΣΑΕ του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο σεμινάριο ρομποτικής, το οποίο διοργανώθηκε από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο του 2014, με τη συμμετοχή μαθητών της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και φοιτητών, κρίθηκε επιτυχημένο, με επιστέγασμα την συμμετοχή 5 ομάδων στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό και την πρόκριση δύο ομάδων στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2014, που θα λάβει μέρος στο Σότσι, Ρωσία το διάστημα 21-23 Νοεμβρίου.

Απευθύνεται σε μαθητές ή/και ομάδες μαθητών Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι σε συνεργασία με τους προπονητές τους,  ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον μαγευτικό κόσμο της Ρομποτικής.

Στόχος είναι να η γνωριμία με τη Ρομποτική, η πρόσληψη γνώσεων προγραμματισμού, μηχανικής, τεχνολογίας και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Τα μαθήματα προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν 32 ώρες σε 16 δίωρα κατανεμημένα σε 2 ώρες την εβδομάδα (μέχρι Φεβρουάριο του 2015)

Σε δεύτερο στάδιο, από το Φεβρουάριο, θα ακολουθήσει σεμινάριο για τις ομάδες παιδιών που ενδιαφέρονται για την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Το κόστος καθορίζεται σε 3 € την ώρα άρα: Συνολικό κόστος ανά άτομο: 96 € (έκπτωση 50% στο 2ο παιδί και 100% στο 3ο  παιδί)

Όταν πρόκειται για ομάδες, ο προπονητής - καθηγητής θα παρακολουθεί δωρεάν.

Πληροφορίες και συμμετοχές στο 6936849735

Πηγή: eleftheria.gr

Σεμινάριο εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές