Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Την Τετάρτη, ραντεβού στα Τέμπη...

 • PDF


Την απόφαση να παρατάξουν τα τρακτέρ στα Τέμπη πήραν σήμερα οι αγρότες της νομού Λάρισας που συντάσονται με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων. Το ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στα παλιά διόδια εκεί όπου γίνει στο παρελθόν οι μεγάλες κινητοποιήσεις .

Φάνης Τραγάκης (μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων)

Φάνης Τραγάκης (μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής Αγροτών – Κτηνοτρόφων)

Όπως δήλωσε ο κ. Φάνης Τραγάκης, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής και της τοπικής οι αγρότες φέρονται αποφασισμένοι να φθάσουν με οποιοδήποτε τρόπο στα Τέμπη, ακόμη κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να τους εμποδίσουν, «εμείς θα φθάσουμε στα Τέμπη όπως και να έχουν τα πράγματα. Αν κάποιοι επιδιώξουν να μας εμποδίσουν, να είστε σίγουροι ότι δεν θα το πετύχουν».

Τριαντάφυλλος Τσινούλης (μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων Λαρισας)

Τριαντάφυλλος Τσινούλης (μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών – Κτηνοτρόφων Λαρισας)

«Η αγανάκτηση των αγροτών είναι τέτοια που δεν θα θελήσει κανείς να μπει εμπόδιο στις κινητοποιήσεις μας», επεσήμανε, ο Τριαντάφυλλος Τσινούλης, μέλος της Συντονιστικής, τονίζοντας ότι το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής είναι τα σημεία τριβής με την κυβέρνηση. «Ζητάμε δίκαιο φορολογικό σύστημα. Αυτά που καλούμαστε να πληρώσουμε σήμερα, 26% φόρο συν άλλα τόσα για την προκαταβολή και αν προσθέσουμε και το 27% που καλούμαστε να πληρώσουμε για τις ασφαλιστικές εισφορές, εμείς τελειώσαμε. Εκτός κι άν δεν μας θέλουνε, να μας το πούνε ξεκάθαρα».

Παναγιώτης Καλογιάννης (μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων Λάρισας)

Παναγιώτης Καλογιάννης (μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών – Κτηνοτρόφων Λάρισας)

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του νεαρού αγρότη και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής κ Παναγιώτη Καλογιάννη απο την Χάλκη ο οποίος υποστήριξε ότι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων οι οποίοι φέρονται αποφασιμένοι να παραμείνουν στην εθνική οδό, κι αν χρειαστεί να κλείσουν και δρόμους. » Εμείς θα κάνουμε πίσω, μόνο εάν η κυβέρνηση κάνει δεκτά τα αιτήματα μας».

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών - Κτηνοτρόφων Λάρισας

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών – Κτηνοτρόφων Λάρισας

AGROTES Siskeci PlatikamposΜετά την σημερινή σύσκεψη στον Πλατύκαμπο, τα μέλη της τοπική επιτροπής μαζί με τα μέλη της πανελλήνιας ξεκινούν συσκέψεις στα χωριά του νομού Λάρισας για συγκέντρωση των τρακτέρ και συντονισμό για ομαδική κάθοδο στα τέμπη.

Θανάσης Κοκινούλης, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, Σταύρος Τραγάκης δλώνουν παρόν στις κινητοποιήσεις

Θανάσης Κοκινούλης, Χρήστος Τσιτσιρίγκος, Σταύρος Τραγάκης δλώνουν παρόν στις κινητοποιήσεις

Από την σύσκεψη δεν έλειψαν και οι παλιοί συνδικαλιστές οι οποίοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση των νέων που φαίνεται ότι κινούν τα νήματα αυτών των κινητοποιήσεων, συμβουλευόμενοι και τις παλιές «καραβάνες» όταν το απαιτούν οι παραστάσεις.

ert.gr

Την Τετάρτη, ραντεβού στα Τέμπη...