Τε25052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Πληρώνει ο ΕΛΓΑ μέχρι τέλος του μήνα

  • PDF

Εντός των επόμενων ημερών και πάντως σίγουρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα γίνει καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ σε γεωργούς και κτηνοτρόφους και με την οποία θα έχουν εξοφληθεί οι εκκρεμότητες για το έτος 2015, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ στην «Α.ε».

Όπως ανάφερε ο κ. Κουρεμπές, τα συγκεκριμένα ποσά βρίσκονται στο ταμείο του Οργανισμού και προς διάθεση των παραγωγών αλλά η γνωστή διαδικασία που προβλέπεται από το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, λειτουργεί αποτρεπτικά για γρήγορη πληρωμή.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ έχει ήδη υπογραφεί από τον ΕΛΓΑ και από το ΥΠΑΑΤ η τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΕΛΓΑ και βρίσκεται στο γραφείο του Αναπληρωτή υπ. Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη, ο οποίος αναμένεται να την υπογράψει και αυτός και κατόπιν να πάει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να δοθεί η εντολή για την εκταμίευση του ποσού και την κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών. Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη πληρωμή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, θα πληρωθούν και οι βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου του 2015 και γενικώς όπως προαναφέραμε θα γίνει ολική εξόφληση του έτους 2015.

Αγροτική έκφραση www.agroekfrasi.gr

Πληρώνει ο ΕΛΓΑ μέχρι τέλος του μήνα