Τε06072022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Στις επόμενες 10 μέρες η πληρωμή συνδεδεμένων

  • PDF

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο τοποθετείται από τον ΟΠΕΚEΠΕ και όπως όλα δείχνουν, οι πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Οι πληρωμές αυτές θα αφορούν συνδεδεμένες ενισχύσεις στα ζωικά (αιγοπρόβειο και βόειο κρέας), ρύζι, βιομηχανική ντομάτα, καθώς και πορτοκάλια προς χυμοποίηση.

Για να γίνει πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πρέπει το αργότερο μέχρι αύριο 30/05 να υπογραφούν οι σχετικές αποφάσεις. Αν πάλι για κάποιον δεν υπογραφούν εγκαίρως τότε οι πληρωμές των ενισχύσεων που δίνουν σημαντική ανάσα στους αγρότες, θα γίνουν τι επόμενη εβδομάδα και μετά την γιορτή του Αγίου Πνεύματος.

Μαζί με αυτά θα πληρωθούν εκκρεμότητες από την βασική, το πρασίνισμα, τους γεωργούς νεαρής ηλικίας για το έτος 2016 καθώς και ενισχύσεις για τα νησιά του Αιγαίου.

Όσον αφορά τα ζωικά, 11,3 εκ. ευρώ αντιστοιχούν στο αιγοπροβειο κρέας για τα πεδινά, 21 εκ. ευρώ για ορεινά και 4,2 εκ. ευρώ για τα βόειο κρέας ανέρχεται στο ποσό των 4,2 εκ. ευρώ. Για τους κτηνοτρόφους με ειδικά δικαιώματα για αιγοπρόβατα είναι σχεδόν 25.2 εκ. ευρώ ενώ για τα βοοειδή 4,45 εκ ευρώ.

Για τα φυτικά, τα ποσά που αντιστοιχούν στις συνδεδεμένες είναι 3,1 εκ. ευρώ για την βιομηχανική ντομάτα, 7,9 εκ. ευρώ για το ρύζι, 11,8 εκ. ευρώ για τα πορτοκάλια προς χυμοποίηση.

Πηγή: www.thessaliatv.gr

Στις επόμενες 10 μέρες η πληρωμή συνδεδεμένων