Πα20042018

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

Σοκ! Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας

  • PDF

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη στο 61ο χλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.  Ήδη η Πυροσβεστική έχει απεγκλωβίσει οδηγούς και συνολικά υπάρχουν 5 τραυματίες.  Ενεπλάκη και ένα τουριστικό λεωφορείο με μαθητές από λύκειο Περιστερίου. . Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα. Αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο μιλούν πως τα αυτοκίνητα ήταν σαν να ήταν σε παγοδρόμιο

Τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, στο σημείο της απίστευτης καραμπόλας υπήρχε ένας εγκλωβισμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και τότε συνειδητοποίησαν πως δεν είχε σφυγμό. 

Πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα. Μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διακομιστές κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, από τα πολλά και σοβαρά τραύματά της.


Στην καραμπόλα, σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν έμμεσα δύο νταλίκες και ένα τουριστικό λεωφορείο με μαθητές του Λυκείου Περιστερίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι έχουν επιπόλαια τραύματα, ενώ δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήρια οδό κοντά στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καραμπόλα έγινε σε σημείο που γίνονται έργα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, ενώ εκείνη τη στιγμή έβρεχε καταρρακτωδώς στο σημείο. Οι πληροφορίες πάντως για τα αίτια του τροχαίου δεν είναι σαφείς και δεν αποκλείεται να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου.

Πηγή: newsit.gr

Σοκ! Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας