Σα28052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε η κυβέρνηση για Πρόεδρο

  • PDF

Τον καθηγητή και πρώην βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.

Σήμερα στις 20:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

»» Τσίπρας στην ΚΟ για τη διαπραγμάτευση και τα νομοσχέδια που έρχονται

Εξηγώντας την επιλογή Παυλόπουλου, η οποία έγινε σε συνεννόηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ευρύτερη συναίνεση είναι απαραίτητη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της περιόδου που διανύει χώρα, επισημαίνοντας ότι η επιλογή του υποψηφίου Προέδρου δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από τη συγκυρία.

Για τον κ. Παυλόπουλο είπε ότι είναι προσωπικότητα με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία που χαίρει ευρύτατης αποδοχής και στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο.

Απαντώντας σε τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιότητα από τον χώρο της Αριστεράς, ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι εύλογη η πρόταση αυτή.

Ωστόσο, πρόσθεσε η αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική και ότι η δύναμή της ήταν πάντα ότι δεν διεκδικούσε αξιώματα για τον εαυτό της αλλά την έμπνευση και την καθοδήγηση του λαού.

Πηγή: in.gr

Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε η κυβέρνηση για Πρόεδρο