Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Πανελλήνιες 2015: Αναρτήθηκαν οι βαθμοί

  • PDF

Στα σχολεία έφτασαν τα αποτελέσματα και οι βαθμοί για τις Πανελλήνιες 2015, θέτοντας τέλος στην αγωνία 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Να σημειωθεί ότι στη 13.00 ανοίγει η επίσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα του  υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να μπορούν οι υποψήφιοι να ενημερωθούν online για τα αποτελέσματά τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

1. Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄(στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν  την Τρίτη 23-6-2015 νωρίτερα από τη 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.  Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας)  θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

2. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

3. Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις,  πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Ήδη εξάλλου έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους υποψηφίους μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιουλίου και να οτικοποιηθεί στριση διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.

Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι σήμερα Τρίτη οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στον Έλεγχο Μουσικών Ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24/6, με την εξέταση στα Γερμανικά και τα Ιταλικά.

Πηγή: newsit.gr

Πανελλήνιες 2015: Αναρτήθηκαν οι βαθμοί