Πε19052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


4 πανέμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις τον κήπο ή την βεράντα σου!

  • PDF

Η πολλή δουλειά και το καθημερινό άγχος απαιτεί να έχεις έναν χώρο για να ηρεμείς και να απολαμβάνεις με την οικογένειά σου. Αυτός ο χώρος, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι η βεράντα ή ο κήπος σου. Δες μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις έναν υπέροχο χώρο.

Όμορφα γλαστράκια

Πάρε γλάστρες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και φύτεψε ότι τραβάει η όρεξή σου. Πέρα από λουλούδια είναι πολύ όμορφο να έχεις στον κήπο σου ή ακόμα και στη βεράντα σου όμορφα μυρωδικά.

verantadiakosmisi1.jpg

Ζεστός χώρος

Το παν σε έναν κήπο ή μία βεράντα είναι το όμορφο περιβάλον. Για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί μετά από μία κουραστική και αγχωτική μέρα στη δουλειά φρόντισε ο χώρος του κήπου σου να είναι ακριβώς όπως τον θέλεις. Με άνετες πολυθρόνες για να ξεκουράζεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι εκεί, δημιούργησε έναν χώρο ιδανικό για συζήτηση με τους φίλους σου αλλά και ασφαλές παιχνίδι για τα παιδιά σου.

verantadiakosmisi3.jpg

 

verantadiakosmisi2.jpg

Όμορφη διακόσμηση

Μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο τελάρο, να το κάνεις να μοιάζει vintage χρησιμοποιώντας ένα μείγμα με βάση το ξύδι, και να το διακοσμήσεις με γλαστράκια με μυρωδικά (όπως φαίνεται και στη φωτό).

verantadiakosmisi4.jpg

Κηπάκος τσέπης

 

Πάρε μία θήκη σαν αυτή της φωτό για παπούτσια και κρέμασέ την σε ένα σημείο του κήπου σου ή της βεράντας σου. Βάλε μέσα σε κάθε θηκούλα βότανα φρέσκα ή αποξηραμένα και έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σημείο.

verantadiakosmisi5.jpg

4 πανέμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις τον κήπο ή την βεράντα σου!