Πα27052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Όμορφες και το καλοκαίρι

  • PDF

Όπως αλλάζουμε τη γκαρνταρόμπα μας κάθε εποχή του χρόνου, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τη beauty routine μας.

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν κάθε περίοδο, με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλάξουμε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να την περιποιηθούμε σωστά!

Ακολούθησε τα 4 μικρά beauty tips μας για να παραμείνει το δέρμα σου απαλό και λαμπερό και φέτος το καλοκαίρι:

1.Σούπερ ενυδάτωση:

Το καλοκαίρι που αφυδατωνόμαστε λόγω της έντονης εφίδρωσης η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στην περιποίηση του προσώπου μας.Ειδικότερα αν έχεις μαυρίσει ,για να μην ξεφλουδίζεις και γεμίσεις αντιαισθητικά σημάδια μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα είναι αναγκαία!

2.Απαλό scrub:

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος, ειδικά αν έχεις πάρει χρώμα. Επειδή όμως το καλοκαίρι η επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη, λόγω της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας, φρόντισε να επιλέξεις ένα προϊόν για ήπια απολέπιση, που δεν θα ερεθίσει το δέρμα σου.

3.Αντηλιακή προστασία 24/7:

Βάλε το αντηλιακό προσώπου στην τσάντα σου, αφού πρέπει να το «φρεσκάρεις» μέχρι να δύσει ο ήλιος! Η βλαβερή υπεριώδης ακτινοβολία ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τον καρκίνο του δέρματος και όχι μόνο.

4.Πιο ελαφριά καλλυντικά:

Το summer νεσεσέρ σου πρέπει να έχει προϊόντα με ελαφριές συνθέσεις, για να μην επιβαρύνουν την επιδερμίδα και να μη φράζουν τους πόρους.

Πηγή: faysbook.gr

Όμορφες και το καλοκαίρι