Σα28052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Ο νόμος της ισορροπίας στη μόδα

  • PDF

 

Και όμως.. ακόμα και στη μόδα υπάρχουν κομμάτια που φορώντας τα μπορεί να θεωρηθεί ότι το παρακάνεις. Δες ποια είναι αυτά και το μπορείς να κάνεις..

 

Το κομμάτι - statement

statementskirtoverdo

Μπορείς να φορέσεις ένα πολύ δυνατό και δυναμικό κομμάτι συνδυάζοντάς το με κάτι απλό για να μην θεωρηθείς κλόουν. Αυτό μπορείς να το πετύχεις δίνοντας έμφαση σε αυτό το statement κομμάτι αφήνοντας απλά όλα τα υπόλοιπα. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να το παρακάνεις.

Λίγο δέρμα παραπάνω

croptopoverdo

Μπορείς να συνδυάσεις το crop top μπλουζάκι σου που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά σου με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μία μάξι φούστα έτσι ώστε να μη δείχνεις πάρα πολύ δέρμα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις όταν φοράς μία πολύ κοντή φούστα. Συνδύασέ την με ζιβάγκο ή κλειστό μπλουζάκι στο λαιμό.

Αξεσουάρ

entonaaksesouaroverdo

Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσεις ένα θαμπό σύνολο είναι να του προσθέσεις έντονα αξεσουάρ. Μην το παρακάνεις με τα πολλά αξεσουάρ. Λίγα, έντονα και καλά!

Ισορροπία

paltomegalaoverdo

Η ισορροπία είναι το κλειδί όταν μιλάμε για στυλ. Αν έχεις σκοπό να φορέσεις ένα oversized παλτό τότε καλό είναι τα ρούχα που θα φοράς από μέσα να είναι πιο απλά και λιγότερο φανταχτερά και φαρδιά. Από την άλλη μεριά αν θέλεις να φορέσεις μία φαρδιά, φουντωτή με οποιονδήποτε τρόπο φούστα τότε φρόντισε να τη συνδυάσεις με κάτι πιο στενό από πάνω.

Prints

printsoverdoit

Tα prints είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσεις την γκαρνταρόμπα σου. Όταν έρθει η ώρα να τα συνδυάσεις, όμως, η δυσκολία μεγαλώνει. Προσπάθησε να τα τονίζεις με ένα έντονου χρώματος παπούτσι ή με κάποιο αξεσουάρ που να είναι σε κάποιο από τα χρώματα του print.

Πηγή: fatsbook.gr

Ο νόμος της ισορροπίας στη μόδα