Τε25052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


3 ιδέες διακόσμησης που σίγουρα δεν έχεις ξανακούσει!

  • PDF

 

Υπάρχουν πολλές ιδέες διακόσμησης τις οποίες δεν μπορείς να φανταστείς. Εμείς, είμαστε εδώ για να σου τις μεταφέρουμε και να βοηθήσουμε στο να οργιάζει η φαντασία σου. Άλλωστε η διακόσμηση είναι φαντασία! Δες τι μπορείς να κάνεις χωρίς να ξοδευτείς..

 

Χρησιμοποίησε μία "τουαλέτα" αντί για κομοδίνο

2

Παρόλο που συνήθως δίπλα στα κρεβάτια βάζουμε κομοδίνα, εσύ μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό και να βάλεις μία "τουαλέτα". Με αυτόν τον τρόπο και θα έχεις κάτι για να ακουμπάς όλα τα πράγματα που χρειάζεται να έχεις δίπλα σου όταν πέφτεις για ύπνο και δε θα χρειάζεται να σπαταλίσεις χώρο και για κομοδίνο και για "τουαλέτα" - ειδικά αν το υπνοδωμάτιό σου είναι μικρό.

Χρησιμοποίησε μαρμάρινο wallpaper αντί για πραγματικό μάρμαρο

5

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι απομιμήσεις αλλά υπάρχουν φορές που το ψεύτικο είναι πολύ καλύτερο από το αληθινό. Βάλε ένα wallpaper μάρμαρο στο κομοδίνο σου για να δίνεις την αίσθηση ότι είναι μαρμάρινο ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ξύλινο ή κάποιο άλλο "ψεύτικο" υλικό.

Χρησιμοποίησε σιδερώστρα για τραπέζι

6

Οι vintage σιδερώστρες είναι μία τέλεια λύση για ένα διαφορετικό τραπέζι. Αν έχεις κάποιο δείπνο να ετοιμάσεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν έξτρα τραπέζι καθώς δεν πιάνει πολύ χώρο και μπορείς να το μαζέψεις αμέσως μετά.

Πηγη: tlife.gr

3 ιδέες διακόσμησης που σίγουρα δεν έχεις ξανακούσει!