Τε25052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


7 trends που δεν πρέπει να φοβηθείς να δοκιμάσεις φέτος την Άνοιξη!

  • PDF

 

Αυτά είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη..

 

70s style Πρόκειται για μια αρκετά στιλάτη δεκαετία και φέτος την άνοιξη θα φορεθεί πολύ. Αν δεν είσαι σίγουρη τι ακριβώς να κάνεις απλά φόρα ένα πουκάμισο-φόρεμα με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

trend1

Έντονα χρώματα Τα ζωντανά χρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις φορώντας πολλά χρώματα μαζί. Συνδύασε κάποιο έντονο χρώμα με κάποιο πιο γήινο.

trend2

Φούστες-ποδιές Τις φορούσαμε ως μαθήτριες και θέλαμε να τις βγάλουμε. Τώρα που είναι στη μόδα θέλουμε σαν τρελές να τις ξαναφορέσουμε. Είναι τρελή αυτή η μόδα και εμείς ακόμα περισσότερο που την ακολουθούμε.

trend3

Ρίγες Οι ρίγες ήταν και πέρυσι και θα εξακολουθήσουν να είναι και φέτος στη μόδα. Μπορείς να συνδυάσεις ένα κλασικό ασπρόμαυρο ριγέ μπλουζάκι με τζιν και να είσαι και μοδάτη και κλασική.

trend4

Σουέντ Όπως σου έχουμε ξαναπεί το σουέντ είναι πολύ στη μόδα φέτος την άνοιξη. Βάλ’το στη ζωή σου και την ντουλάπα σου επενδύοντας σε ένα ζευγάρι σουέντ παπούτσια ή σε μια σουέντ τσάντα.

trend5

Αθλητικό στιλ Η άνεση συναντάει το στιλ και το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει φανταστικό. Συνδύασε μια όμορφη μάξι φούστα με ένα ζευγάρι sneakers και θα πέσουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

trend6

Πηγή: faysbook.gr

7 trends που δεν πρέπει να φοβηθείς να δοκιμάσεις φέτος την Άνοιξη!