Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Η ψυχολογία των Χρωμάτων

  • PDF

Η επιλογή ενός χρώματος μπορεί να σημαίνει παραπάνω πράγματα από όσα νομίζουμε;

Όλοι έχουμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας χρώματα. Από εκεί και έπειτα υπάρχουν μέρες που φαίνεται να αποφεύγουμε την επιλογή κάποιων, έναντι κάποιων άλλων. Ο λόγος προφανής. Οι χρωματικές επιλογές που κάνουμε καθημερινώς κινούνται με βάση της διάθεσή μας. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς κάθε χρώμα έχει τη δική του ερμηνεία.

Μάθετε λοιπόν τη σημασία των χρωμάτων και πως μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση σας:

Το Κόκκινο

Είναι το χρώμα του πάθους και της αγάπης. Σχετίζεται με την επιθετικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και την επιτυχία. Συνήθως οι γυναίκες που επιλέγουν το κόκκινο χρώμα είναι περισσότερο έτοιμες απέναντι στην κάθε πρόκληση. Έπειτα, καθώς αντιπροσωπεύει το πάθος, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις φορές που επιθυμείτε να αναδείξετε το sex appeal σας.

Το Κίτρινο

Είναι το χρώμα της επιτυχίας και της θετικής διάθεσης. Για σκεφτείτε πόσο τυχαίο μπορεί να είναι, πως οι smiley εικόνες έχουν κίτρινο χρώμα. Φορέστε κίτρινο αν θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής των γύρω σας. Ιδανική επιλογή για πάρτι, casual εμφανίσεις ή επίσημα event.

Το Πορτοκαλί

Μια απόχρωση ζεστή και ιδιαίτερα καλλιτεχνική. Επίσης, ένα χρώμα που εκπέμπει θετική διάθεση. Οι γυναίκες που αγαπούν αυτό το χρώμα είναι ενθουσιώδεις, δημιουργικές και ανοιχτόμυαλες.

Το Πράσινο

Το χρώμα της αισιοδοξίας και αγαπητό από πολλές γυναίκες. Οι σκοτεινοί τόνοι εκπέμπουν κύρος και οι πιο φωτεινοί ενέργεια.

Το Μπλε

Δείχνει εμπιστοσύνη, κύρος, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ίσως η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, επίσημα ραντεβού. Οι έντονες, φωτεινές αποχρώσεις του μπλε είναι σίγουρα πιο μοδάτες και περισσότερο sexy.

Το Ροζ

Το χρώμα της αθωότητας και του ρομαντισμού. Αναδεικνύει τέλεια τη θηλυκότητα σας. Οι παστέλ αποχρώσεις τονίζουν την girly πλευρά σας, ενώ, οι έντονες ροζ απορρέουν έντονο sex appeal.

Το Καφέ

Μια ασφαλής επιλογή χρώματος, κυρίως σοφιστικέ, χωρίς να έχει προτεραιότητα να τραβήξει άσκοπα βλέμματα. Σίγουρα άνετο και σταθερό.

Πηγή: marymary.gr

Η ψυχολογία των Χρωμάτων