Πα27052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


10 Ιδέες για να Οργανώσετε τα Αξεσουάρ σας

  • PDF

 

Αν έχετε πολλά αξεσουάρ και χρειάζεστε 2-3 ντουλάπες για να τα βολέψετε, τότε μάλλον είστε στο σωστό άρθρο. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια και τα διάφορα αξεσουάρ σας.

 

Φτιάξτε μια σειρά με καπέλα στον τοίχο σας Καρφώστε μερικά γαντζάκια στον τοίχο και κρεμάστε εκεί τα καπέλα σας. Μπορείτε να το κάνετε δίπλα στην εξώπορτα για να δώσετε και στιλ στον χώρο ή σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού.

Κολιέ και βραχιόλια Τοποθετήστε μία βάση της επιλογής σας στον τοίχο και πάνω σε αυτήν περάστε μία ράβδο σε απόχρωση που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου σας. Περάστε στη ράβδο όλα σας τα κολιέ και τα βραχιόλια - ή αυτά που φοράτε πιο συχνά.

aksesouar1

Διακοσμήστε τη σκάλα σας με φουλάρια και μαντήλια Αν έχετε μια σκάλα που δεν την χρησιμοποιείτε πολύ, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως ένα ωραίο διακοσμητικό. Κρεμάστε εκεί τα φουλάρια σας, τα γυαλιά ηλίου, τα μαντήλια και τα κασκόλ.

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα.

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια παπουτσοθήκη με παλιά κιβώτια Πάρτε μερικά κιβώτια και τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο και σε διάφορες σειρές ανάλογα με το πόσα παπούτσια θέλετε να αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε ένα κιβώτιο με χωρίσματα για να βάζετε τις κάλτσες σας. Καλό θα ήταν βέβαια αυτή η αυτοσχέδια παπουτσοθήκη να μην είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο.

aksesouar2

DIY για Γυναίκες! Οργανώστε τα Καλλυντικά σας με αυτόν τον Φανταστικό Τρόπο.

Μετατρέψτε το σύνθετο σε παπουτσοθήκη Αν έχετε ένα παλιό σύνθετο με τζαμαρία και θέλετε να το αντικαταστήσετε, τότε μην το πετάξετε. Μετατρέψτε το σε παπουτσοθήκη και βάλτε το σε ένα δωμάτιο ή στο χολ.Τα σύνθετα αποτελούν καλή εναλλακτική για αυτήν τη δουλειά και χωράνε αρκετά ζευγάρια παπούτσια.

Βάλτε ράγες στους τοίχους Οι ράγες που συνήθως υπάρχουν στα μπάνια για τις πετσέτες, μπορούν να αποτελέσουν καλή πηγή έμπενυσης. Βάλτε, για παράδειγμα, 2 χρυσές ράγες στο δωμάτιό σας και περάστε τα αξεσουάρ σας.

aksesouar3

Χρησιμοποιήστε μία μεγάλη πιατέλα Αν έχετε γεμίσει με παλιές πιατέλες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε, τότε χρησιμοποιήστε τις ως χώρο αποθήκευσης των γυαλιών ηλίου, των αξεσουάρ ή της συλλογής με ζώνες που διαθέτετε. Βάλτε δυο πιατέλες στο κομό ή ακόμα και στο μπάνιο και τοποθετήστε μέσα τακτοποιημένα τα αξεσουάρ σας.

aksesouar4

Πηγή: spyrossoulis.com
10 Ιδέες για να Οργανώσετε τα Αξεσουάρ σας