Πε19052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Μπαλκόνι: μικρός χώρος, "μεγάλες" ιδέες! Plus: ιδέες για μικρή αυλίτσα!

  • PDF

Έχεις ένα μικροσκοπικό μπαλκόνι ή ακόμα καλύτερα μια μικρούλα αυλίτσα ή μικρό αίθριο; Αυτές οι ιδέες διακόσμησης είναι ό,τι σου χρειάζεται για να τα κάνεις το πιο cosy σημείο του σπιτιού ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν!


/
Μια γωνία αρκεί για να φτιάξεις το ιδανικό μπαλκόνι! Γωνιακός καναπές από ξύλινο καφασωτό, μερικά μαξιλάρια, ένα μεταλλικό τραπεζάκι, δυο γλάστρες και φαναράκια με κεριά!

/
Ένα βαμένο ξύλινο τραπέζι, ένας πάγκος και δύο σκαμπό σε ουδέτερο χρώμα μαζί με δυο-τρία φυτά είναι ιδανικό ντεκόρ για ένα μικρό μπαλκόνι.

/
Αν το μπαλκόνι σου είναι ελάχιστα πιο μεγάλο αλλά και πάλι θεωρείται μικρό, χρειάζεσαι απλά πράγματα και μπορείς να χωρέσεις ακόμη και ένα μικρό μπάρμπεκιου!

/
Γι' αυτό το tiny μπαλκονάκι χρειάζεσαι μια κουρελού, καραβόπανο που θα βάλεις στα κάγκελα ένα μικρό σπαστό τραπεζάκι με σπαστή καρέκλα και ένα καφάσι με γλάστρες!

/
Αυτή η κουρελού κάνει τη διαφορά στο μπαλκόνι αυτό καθώς και η διάταξη των αντικειμένων που δίνουν προοπτική. Όλα ξύλινα ακόμη και το δάπεδο, αν και δεν είναι απαραίτητο!


Άλλη μια ξύλινη ιδέα για ένα φιλικό μπαλκόνι. Οι γλάστρες είναι σε ξύλινα καφάσια, τα έπιπλα ξύλινα και μια κουρελού πρωταγωνιστεί.

/
Ένα απλό ξύλινο καφασωτό-διαχωριστικό και ένα σετ μεταλλικά έπιπλα κάνουν το πιο trendy μπαλκόνι!

/
Φτιάξε μια exotic γωνιά στο μπαλκόνι σου με έναν τετραγωνισμένο ή εντοιχισμένο καναπέ, κεριά, ψηλά φυτά και μια κουνουπιέρα που θα στηρίζεται στα φυτά σου!Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να στρώσεις ένα μέρος της βεράντας ή μιας μικρής αυλής με βότσαλα ώστε να δώσεις την αίσθηση της παραλίας!

/
Εάν έχεις την τύχη να έχεις αυλίτσα έστω και στενή τότε μια αιώρα επιβάλλεται!
/
Ψιλό χαλίκι στρωμένο και ένα σετ μεταλλικά έπιπλα μαζί με έναν ξύλινο εντοιχισμένο καναπέ μπορούν να κάνουν την αυλή σου να θυμίζει καλοκαιρινό μπαράκι!

/
Για κάτι πιο elegant που θυμίζει ρωμαϊκή έπαυλη αλλά σε μικρό χώρο, χρειάζεσαι πλακάκια και μια μικρή λιμνούλα με μια στήλη με γλάστρα, και αναρριχώμενα φυτά.

Πηγή: tlife.gr

Μπαλκόνι: μικρός χώρος,