Πα27052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Βάλε μερικές τελευταίες χριστουγεννιάτικες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου

  • PDF

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας έχουν φωταγωγηθεί εδώ και μερικές ημέρες. Οι μπάλες κρεμάστηκαν, τα αστέρια μπήκαν στην κορυφή και κάτω από τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών ανάψαμε και τα φωτάκια του. Λίγο όμως πριν υποδεχτείς τους καλεσμένους σου για αυτές τις γιορτές, σκεφτήκαμε να σου δώσουμε και κάποια γρήγορα tips διακόσμησης.

Μπορείς να βάλεις κάποιες επιπλέον μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές στους χώρους του σπιτιού σου, κάνοντάς το ακόμη πιο γιορτινό. Προσοχή όμως, στόχος δεν είναι να τους «φορτώσεις» , αλλά να τους κάνεις πιο... χριστουγεννιάτικους.

Τοποθέτησε μερικά φωτάκια σε κάποιο άδειο σημείο: Μπορείς για παράδειγμα να τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα βάζο και να τα αφήσεις πάνω σε ένα μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι ή το κομοδίνο σου ή να τα απλώσεις πάνω στο τζάκι.

xmas lights 2 7b1f5

xmas lights 4 dbdef

xmas lights 6 97e72

Εκφράσου ελεύθερα με ξύλινα γράμματα: Αν υπάρχει χώρος πάνω από το τζάκι σου μπορείς να σχηματίσεις τη λέξη Merry Christmas ή να κάνεις μία οποιαδήποτε ευχή για το 2016. Θα τα βρεις σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Εννοείται, πως μπορείς να τα κρατήσεις και για όλες τις επόμενες ημέρες ως διακοσμητικό στοιχείο.

xmas letters 1 3a6b7


xmas letters 2 0c19f

Πόνταρε στους κόκκινους φιόγκους: Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και οι φιόγκοι το πιο must have για τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Αν είσαι πιο minimal άνθρωπος, πόνταρε στο μαύρο. Δε θα τα χαλάσουμε εδώ!

fiogkos kokkinos 08e26


Πηγή: http://www.queen.gr

Βάλε μερικές τελευταίες χριστουγεννιάτικες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου