Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Μονόχρωμα δωμάτια: οι καλύτερες ιδέες!

  • PDF

Είσαι φαν της μονοχρωμίας σε ένα χώρο ακόμα κι αν το χρώμα είναι τολμηρό; Δες μερικά από τα πιο όμορφα και στιλάτα μονόχρωμα δωμάτια και εμπνεύσου!

Λευκό κρεμ
/
Δείχνει πολυτελές, είναι χαλαρωτικό για το μάτι και η κρεμ απόχρωση δεν "χτυπάει" τόσο έντονα στο μάτι. Ιδανικό για σαλόνι αλλά και κρεβατοκάμαρα!


Μοβ
/
Έντονο, για έντονες προσωπικότητες, εδώ δημιουγείται μια ενδιαφέρουσα εικαστική ιδέα στο ταβάνι για να μη μοιάζει τόσο.. πένθιμο το χρώμα! Ο λαβύρινθος με λευκό και μοβ στο κεφαλάρι σπάει τη μονοτονία!

Μαύρο
/
Το μαύρο είναι ένα τολμηρό χρώμα και όμως τόσο μοδάτο! Σε μια κρεβατοκάμαρα, σε συνδυασμό με λευκά καλύματα ή μπεζ δίνουν ένα πολύ κλασάτο χώρο.

Πορτοκαλί
/
Ιδιαίτερα.. μεσογειακό χρώμα, ταιριάζει σε μια φωτεινή τραπεζαρία ή ένα παιχνιδιάρικο σαλόνι, ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο!

Πράσινο
/
Το πράσινο γενικά είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα. Αν όμως επιζητάς το total green επέλεξε μια light απόχρωση και συνδύασέ την με πιο σκούρα πράσινα αξεσουάρ όπως ένα χαλί.

Μπλε
/
Αρχοντικό χρώμα σε κάθε του απόχρωση, εδώ βλέπεις πώς συνθέτει ένα βικτωριανό σαλόνι. Κάθε του απόχρωση, από την πιο σκούρα ως την πιο ανοιχτή έχει χρησιμοποιηθεί!

Γκρι
/
Εξαιρετικά μοντέρνο χρώμα και ιδανικό για μια κουζίνα, ειδικά αν είσαι φαν της οργάνωσης και της τάξης!

Κίτρινο
/
Ευχάριστο και έντονο μπορεί να δώσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα αν το συνδυάσεις κατάλληλα με έπιπλα και αξεσουάρ σε διάφορες αποχρώσεις του!

Πηγή: tlife.gr

Μονόχρωμα δωμάτια: οι καλύτερες ιδέες!