Νέος Αγροτικός Σύλλογος Λάρισας και περιχώρων

• Ποιοι απαρτίζουν το προσωρινό Δ.Σ. που οδηγήσει τον Σύλλογο στις εκλογές

από Thessaliki Gi

Νέος Αγροτικός Σύλλογος Λάρισας και περιχώρων δημιουργήθηκε πρόσφατα, ενώ ορίστηκε και το προσωρινό Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Σύλλογο στις εκλογές, το οποίο αποτελείται από τους:

  • Βασιλόπουλος Ντίνος
  • Γαλάνης Δημήτρης
  • Καρυώτης Τρύφωνας
  • Λέκκας Θέμης
  • Μπαντάσης Δημήτρης
  • Μπαρμπούτης Θανάσης
  • Παπαϊωάννου Τρύφωνας
  • Τσιτσανούδης Χρήστος
  • Φασούλας Παντελής
  • Φτάκας Θανάσης
  • Φτάρας Γιώργος»

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:

«Τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι και αναδείχτηκαν και στα μπλόκα μας για ένα ολόκληρο μήνα δεν λύνονται χωρίς την μαζική συμμετοχή  και την αποφασιστικότητα μας για την ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε θέσει.

            Στα μπλόκα αλλά και στις καθημερινές αγωνιστικές δράσεις μας, συνειδητοποιούμε όλο και πιο πολύ ότι μόνο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα μπορεί να εμπνεύσει, να οργανώσει, να ενημερώσει και να δώσει προοπτική στους αγώνες μας.

            Η συγκρότηση νέων και δυνατών Αγροτικών Συλλόγων, η σταθερή λειτουργία τους, η ενίσχυση και το δυνάμωμα της ΕΟΑΣΝΛ είναι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε ο αγώνας μας να έχει αποτελέσματα.

            Αγρότες και κτηνοτρόφοι που δώσαμε την μάχη στα μπλόκα, γνωριστήκαμε και μας ενώνουν τα προβλήματα, τα αιτήματα αλλά και η πεποίθηση πως μόνο η οργάνωση στην Ομοσπονδία και τους Συλλόγους μπορούν να δώσουν λύσεις. 

Έχουμε ξεκάθαρο προσανατολισμό ότι χρειαζόμαστε ένα διεκδικητικό αγροτικό κίνημα και όχι συλλόγους διαβούλευσης και δημοσίων σχέσεων που θα εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα και όχι την πλειονότητα των αγροτών.

Παίρνουμε την πρωτοβουλία ως προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσουμε στην συγκρότηση ενός Αγροτικού Συλλόγου Λάρισας και Περιχώρων ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να συνεχίσουμε τους καθημερινούς αγώνες.

Σύντομα θα αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών και η κατάθεση υποψηφιότητας από όποιον το επιθυμεί  για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας.

Το προσωρινό Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Σύλλογο στις εκλογές απαρτίζεται από τους συναδέλφους:

  • Βασιλόπουλος Ντίνος
  • Γαλάνης Δημήτρης
  • Καρυώτης Τρύφωνας
  • Λέκκας Θέμης
  • Μπαντάσης Δημήτρης
  • Μπαρμπούτης Θανάσης
  • Παπαϊωάννου Τρύφωνας
  • Τσιτσανούδης Χρήστος
  • Φασούλας Παντελής
  • Φτάκας Θανάσης
  • Φτάρας Γιώργος»

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2410 539 049

690 7662544

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2413 019621

690 7662544

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εταιρεία: Αθανασιάδη-Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση

Διακριτικός τίτλος: Thessalikigi.gr site-tv-radio

Τίτλος: Thessalikigi.gr

Έδρα: Κ. Παλαμά 4 Φαλάνη Λάρισας, ΤΚ 40011

ΑΦΜ: 178527998

ΔΟΥ: Λάρισας

Τηλ. 2413019621 – 6907662544

e mail: info@thessalikigi.gr

Αρ.ΓΕΜΗ: 179409640000

Δικαιούχος του Domain name Thessalikigi.gr: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νόμιμος εκπρόσωπος: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής/Διαχειριστής: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής σύνταξης: Χρήστος Αθανασιάδης

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).