ΠΟΣΓ για Τέμπη: Τιμούμε την μνήμη των θυμάτων και στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στους πενθούντες

Ενώ την αμέριστη συμπαράστασή τους στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, εκφράζει και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας

από Thessaliki Gi

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε ηΠανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων (ΠΟΣΓ), προς τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Σοφολόγης και ο Γ.Γ. κ. Χρήστος Παναγούλης, επισημαίνοντας, μεταξύ των άλλων, ότι με αφορμή την ημέρα μνήμης της 28ης Φεβρουαρίου, «τιμούμε την μνήμη των θυμάτων και στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στους πενθούντες».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Με την συμπλήρωση δυο χρόνων από την θλιβερή επέτειο της σιδηροδρομικής πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, η Ομοσπονδία μας εκφράζει την οδύνη για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, νέοι στην πλειοψηφία τους, την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων, στους τραυματίες και στους επιζήσαντες, ελπίζοντας για Δικαιοσύνη.

Με αφορμή την ημέρα μνήμης της 28ης Φεβρουαρίου, τιμούμε την μνήμη των θυμάτων και στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στους πενθούντες.»

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας

          Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γιαννακός και ο Γ.Γ. κ. Χρήστος Γρουσόπουλος, αναφέρονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας νοιώθουν την ανάγκη να  δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

         Με σεβασμό στον πόνο & στην οδύνη των διασωθέντων & των συγγενών των θυμάτων αναγνωρίζουμε τον αγώνα τους για την δικαίωση των θυμάτων αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.         

Αναμφισβήτητα η 28η Φεβρουαρίου θα είναι πάντα μία μαύρη μέρα για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως, η δε παρουσία των γεωπόνων στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο την προσεχή Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 στο πλαίσιο δράσης μνήμης & διαμαρτυρίας για τα θύματα της τραγωδίας αποφασίστηκε να μην είναι συλλογική αλλά προσωπική επιλογή.”

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2413 019621

690 7662544

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2413 019621

690 7662544

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εταιρεία: Αθανασιάδη-Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση

Διακριτικός τίτλος: Thessalikigi.gr site-tv-radio

Τίτλος: Thessalikigi.gr

Έδρα: Κ. Παλαμά 4 Φαλάνη Λάρισας, ΤΚ 40011

ΑΦΜ: 178527998

ΔΟΥ: Λάρισας

Τηλ. 2413019621 – 6907662544

e mail: info@thessalikigi.gr

Αρ.ΓΕΜΗ: 179409640000

Δικαιούχος του Domain name Thessalikigi.gr: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νόμιμος εκπρόσωπος: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής/Διαχειριστής: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής σύνταξης: Χρήστος Αθανασιάδης

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).