Τα νέα του βαμβακιού με μια ματιά!

από Thessaliki Gi

Το χρηματιστήριο βάμβακος εξακολουθεί να βρίσκεται στη δίνη των εμπορικών πολέμων και του ρολαρίσματος των συμβολαίων από τον Μάιο στον Ιούλιο, όπως επισημαίνει το Barchart.com. Έχουμε μεγάλους όγκους συναλλαγών χωρίς σαφή κατεύθυνση. Τα συμβόλαια Μαΐου έκλεισαν με απώλειες 0,58 σεντς, ενώ αυτά του Δεκεμβρίου (νέα σοδειά) είχαν κέρδη 0,23 σεντς. Την Παρασκευή μεγάλες απώλειες είχε το δολάριο. 

PCCA:

Όπως αναφέρει το pcca.com, στις αγορές εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη μεταβλητότητα και αβεβαιότητα παρά το πάγωμα των δασμών των ΗΠΑ στις περισσότερες χώρες για 90 ημέρες. Ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλες ανησυχίες. Παρόλα αυτά το βαμβάκι τα πήγε την εβδομάδα που πέρασε καλύτερα από τις μετοχές και τα περισσότερα εμπορεύματα. Η ανακοίνωση Απρίλιου του USDA  δεν έφερε κάτι νέο, ενώ οι νέες φορτώσεις βαμβακιού στις ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι καλές. 

Περίληψη της εβδομάδας που πέρασε:  Τέλος, σύμφωνα με το tamu.edu, το χρηματιστήριο βάμβακος ξεκίνησε την εβδομάδα στα χαμηλά των 60 για να κλείσει ο Ιούλιος , που είναι τώρα ο μήνας με την περισσότερη κίνηση, στα 67,01 σεντς, ενώ ο Δεκέμβριος έκλεισε στα 68,51. Σε ανοδική τροχιά ήταν και τα δημητριακά. Μεγάλη πτώση είχε το δολάριο. Η εκτίμηση Απριλίου του USDA για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση βαμβακιού ήταν ουδέτερη για την αγορά βαμβακιού.

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2413 019621

690 7662544

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2413 019621

690 7662544

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εταιρεία: Αθανασιάδη-Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση

Διακριτικός τίτλος: Thessalikigi.gr site-tv-radio

Τίτλος: Thessalikigi.gr

Έδρα: Κ. Παλαμά 4 Φαλάνη Λάρισας, ΤΚ 40011

ΑΦΜ: 178527998

ΔΟΥ: Λάρισας

Τηλ. 2413019621 – 6907662544

e mail: info@thessalikigi.gr

Αρ.ΓΕΜΗ: 179409640000

Δικαιούχος του Domain name Thessalikigi.gr: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νόμιμος εκπρόσωπος: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής/Διαχειριστής: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής σύνταξης: Χρήστος Αθανασιάδης

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).