Δε23052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Οι οπαδοί στη Νότια Κορέα γίνονται... ρομποτάκια!

  • PDF

Τα ρομπότ αναμένεται να αντικαταστήσουν τους φιλάθλους στο γήπεδο της Hanwha Eagles

Αυτή η περίεργη είδηση είναι η ευκαιρία της ομάδας baseball Hanwha Eagles από τη Νότια Κορέα να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ομάδα λοιπόν, πλέον θα έχει οπαδούς που θα είναι... στο πλευρό των παικτών ό,τι κι αν συμβεί, μόνο που αυτοί οι οπαδοί δεν θα είναι άνθρωποι αλλά... ρομπότ που δεν θα σταματούν να φωνάζουν συνθήματα και να ανεβάζουν... πανό για τους Eagles.

Σύμφωνα με το BBC, αυτοί οι οπαδοί έχουν ήδη το όνομα «fanbots», και θα καλύπτουν τρεις σειρές στις κερκίδες του σταδίου με LED πλακάτ στα χέρια προσποιούμενοι τους φιλάθλους.

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο σκοπός της κίνησης αυτής; Η ομάδα με το παρακάτω βίντεο μας λύνει όλες τις απορίες.

Πολλοί φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, επειδή όπως είναι φυσικό έχουν άλλες υποχρεώσεις. Όταν λοιπόν δεν πάνε, αρκούνται στο να σχολιάζουν σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα στο Διαδίκτυο το παιχνίδι. Τα σχόλιά τους όμως και τα συνθήματά τους δεν φτάνουν στα... αυτά ούτε στα μάτια των παικτών.

Οι Eagles με αυτό τον τρόπο θέλουν να βάλουν μέσω των ρομπότ, αυτούς τους φιλάθλους στο γήπεδο μεταφέροντας τα σχόλια τους στις φωτεινές οθόνες των συσκευών. Το μόνο που δεν γνωρίζει κανείς μέχρι στιγμής είναι το αν τα ρομπότ θα παραπέμψουν περισσότερους υποστηρικτές της ομάδας να πηγαίνουν στο γήπεδο ή αν θα καταστραφεί εντελώς η μαγεία της κερκίδας...

Οι οπαδοί στη Νότια Κορέα γίνονται... ρομποτάκια!