Πε19052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Διακόσιες γεύσεις με μηδέν θερμίδες!

  • PDF

Από παγωτό, σοκολάτα και μηλόπιτα μέχρι καπνιστό μπέικον ή ακόμη και αστακό μπορούμε να γευτούμε, χωρίς να πάρουμε ούτε μια θερμίδα!

Πώς; Χάρη σε ένα πρωτότυπο μηχάνημα που παράγει ατμό με γεύση τον οποίο ρουφάμε με ένα καλαμάκι και αφήνουμε να γεμίσει το στόμα μας.

Ο δημιουργός του πρωτότυπου μηχανήματος γεύσεων ατμού (Edible Mist Machine), o Charlie Harry Francis, έχει ήδη και άλλες παράξενες εφευρέσεις στο ενεργητικό του όπως το «πλυντήριο σούπας» και το «παγωτό-πυροσβεστήρα».

Το νέο σχέδιό του, Edible Mist Machine, παρέχει τη δυνατότητα στο δοκιμαστή να γεμίσει το στόμα με σχεδόν 200 διαφορετικές γεύσεις.

Το μηχάνημα χρησιμοποιεί υπερηχητική ατμοποίηση για να δημιουργήσει μικροσκοπική ομίχλη την οποία ρουφάμε με ένα καλαμάκι για να πάρουμε μια στιγμιαία «δόση» της αγαπημένης γεύσης μας.

Μπορούμε να απολαύσουμε μερικά από τα πιο θερμιδογόνα τρόφιμα όπως μια πάστα τιραμισού, βούτυρο, φουά γκρά, χωρίς να πάρουμε ούτε μια θερμίδα.

Αρκεί να ρουφήξουμε με το καλαμάκι (όχι να καταπιούμε) και να γεμίσουμε το στόμα μας με τη γεύση που έχουμε επιλέξει. Σύμφωνα με το δημιουργό του μπορούμε επίσης, να φτιάξουμε κατά παραγγελία και τη δική μας ατμο-γεύση.

Πηγή: vita.gr

 Διακόσιες γεύσεις με μηδέν θερμίδες!