Σα28052022

Τελευταία Ενημέρωση11:10:07 πμ

peroulakis.eu

Πλέον η ενημέρωση σας θα γίνεται από το νέο ιστολόγιο ενημέρωσης:

Peroulakis.eu


Apple: Διαθέσιμη η αναβάθμιση στο iOS 8

  • PDF

Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικό συστήματος των φορητών συσκευών της Apple. Oπως είχε ανακοινωθεί παράλληλα με την παρουσίαση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, το νέο iOS 8 είναι από σήμερα (17/9) διαθέσιμο για download, ενσωματώνοντας σημαντικές αλλαγές, νέες λειτουργίες και εφαρμογές.

Ο όγκος των δεδομένων που απαιτείται να κατέβουν διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, αγγίζοντας ή ξεπερνώντας στις περισσότερες περιπτώσεις το 1 Gb. Για την εγκατάσταση είναι απαραίτητα περίπου 5 Gb ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, κάτι που θα δυσκολέψει όσους έχουν 16αρια iPhones ή iPads. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό μήνυμα “η παρούσα ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη έκδοση από την κυκλοφορία (σ.σ. έναρξη λειτουργίας) του App Store”.

Τις πρώτες ώρες παρατηρούνται ως συνήθως δυσκολίες στη σύνδεση με τους servers της Apple, οπότε όσοι αδημονούν να εγκαταστήσουν το iOS 8 στη συσκευή τους θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τα iPhone 4s, 5, 5c και 5s, iPod Touch 5th gen, iPad 2, Retina και Air, iPad mini και iPad mini Retina.

protothema.gr

Apple: Διαθέσιμη η αναβάθμιση στο iOS 8