Το δεύτερο TrophyΤροφήMeet-Up, με κεντρική θεματική: «Βιώσιμα συστήματα τροφίμων – Από την παραγωγή, στην κατανάλωση και την αξιοποίηση αποβλήτων», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διοργανώνει το TrophyΤροφή από το 2019, με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, πολυεθνικές εταιρείες και VCs.
Υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποστηρίζεται από την Goodys – EverestGroup of Companies.
17:00-17:05 | Χαιρετισμοί
17:05-17:10 | Παρουσίαση TrophyΤροφή 2025 & Προγράμματος Ημέρας
17:10-17:40 | Πάνελ Συζήτησης: «Μείωση Σπατάλης Τροφίμων σε Ολόκληρη την Αλυσίδα Εφοδιασμού»
Συμμετέχοντες:
- ΡηνέταΜήτση, Corporate Affairs & Sustainability Director, Goody’s-Everest Group
- Λαζαρίδη Κωνσταντία-Αικατερίνη, Καθηγήτρια Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
- Συντονίστρια: ΝτίαΧωραφά, «Συμμαχία για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων»
17:40-17:55 | Fireside Chat: «Κυκλική Οικονομία και Χρήση Παραπροϊόντων»
Συμμετέχοντες:
- ΑλέξηςΠάντζιαρος, CEO & Co-founder, Coffeeco Upcycle
- Σταύρος Παπαδόπουλος, Entrepreneurship Development SeniorManager, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
17:55-18:10 | Διάλειμμα
18:10-18:25 | Fireside Chat:«Η Ενίσχυση της Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή και η Υποστήριξη της Επιχειρηματικότητας»
Συμμετέχοντες:
- Κωνσταντίνος Μουντζούρης, Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Φυσιολογίας Θρέψεως & Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και CEO τεχνοβλαστούFeedIt
- Κατερίνα Παπαδούλη, Επικεφαλής Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας Γ.Π.Α.
18:25-19:10 Εργαστήριο Παραγωγής Ιδεών
19:10-20:00 Παρουσιάσεις Ιδεών & Κλείσιμο
Για αίτηση πατήστε ΕΔΏ



