Πως προδιαγράφεται το μέλλον του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και των αγροτών, υπό το πρίσμα των μεγάλων αποκαλύψεων για τον Οργανισμό πληρωμών των αγροτών, τι σκέφτεται να πράξει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, πως βλέπουν τα πράγματα αγρότες και γεωπόνοι, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν σήμερα Τρίτη 27-5-2025 και ώρα 22:30, στην τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astratv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και Δ/ντής σύνταξης του web-site www.Thessalikigi.gr κ. Χρήστος Αθανασιάδης.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι εξής:
- Κώστας Τσιάρας, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
- Δημήτρης Ντογκούλης, πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κ.Ε- ΠΕΦΑΣΥ- ΚΥΔ Αγροσυμβουλή
- Δημήτρης Μόσχος, αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και πρόεδρος τουΑγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς
- Θανάσης Κούντριας, αντιπρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας – ΚΥΔ Αγρομηχανική
Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Θεσσαλική Γη site-tv-radio.