Σήμανε η έναρξη της φετινής περιόδου παραλαβών σύσπορου βαμβακιού για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επαρχίας Φαρσάλων «Ο Ενιπέας». Ο Συνεταιρισμός, σταθερά προσηλωμένος στην υποστήριξη των μελών του, ανακοίνωσε ότι οι παραλαβές για τη χρονιά 2025 ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται με ανοιχτή τιμή, ενώ εύχεται σε όλους τους παραγωγούς καλές και αποδοτικές παραγωγές.
Έναρξη παραλαβών με ανοιχτή τιμή
Οι παραλαβές σύσπορου βαμβακιού γίνονται με ανοιχτή τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να ενημερώνονται καθημερινά για την τιμή ημέρας. Ο Συνεταιρισμός τονίζει ότι η ενημέρωση είναι συνεχής και οι παραγωγοί μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τις ισχύουσες συνθήκες της αγοράς.
Στήριξη και ενημέρωση στους παραγωγούς
Όπως κάθε χρόνο, ο Α.Σ. «Ο Ενιπέας» στηρίζει το εισόδημα των παραγωγών, προσφέροντας διαφάνεια και ασφάλεια στις συναλλαγές. Οι αγρότες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται καθημερινά στο γεωτεχνικό τμήμα για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Επικοινωνία με τον Συνεταιρισμό
Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Χαρούλα Καρατοσίδου στο τηλέφωνο 6978510986, ή να απευθύνονται απευθείας στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το Thessalikigi.gr στο
Facebook
, για να ενημερώνεστε άμεσα.
Ελάτε στο κανάλι μας στο
Viber
, για να ενημερώνεστε πρώτοι.
Δείτε τα τελευταία νέα μας στη
Google News
