Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα

• Δημήτρης Κουρέτας: Το σχέδιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για μια ανθεκτική φυτική παραγωγή

από Thessaliki Gi

Τη φιλοσοφία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προστασία της αγροτικής παραγωγής και των υποδομών απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ανοίγοντας τις εργασίες της 3ήμερης Πανελλαδικής Συνάντησης Φυτοπροστασίας που ξεκίνησε σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η συνάντηση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες συνέδρους από όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων επιστήμονες, ερευνητές, γεωπόνους, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα. Στο επίκεντρο των εργασιών βρίσκονται οι σύγχρονες προκλήσεις της φυτοπροστασίας, η βιώσιμη γεωργία, οι νέες τεχνολογίες και η προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στις συνθήκες της κλιματικής αλλαγής.

fyt 2 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Στην εισήγησή του με θέμα «Το σύστημα της Πολιτικής Προστασίας και η σημασία του στη Φυτοπροστασία», ο Δημήτρης Κουρέτας υπογράμμισε ότι τόσο η πρόληψη και η έγκαιρη παρακολούθηση των φαινομένων, όσο και η δημιουργία κατάλληλων υποδομών συμβάλλουν καθοριστικά στον περιορισμό των συνεπειών των ακραίων καιρικών φαινομένων, καθώς και στην προστασία της αγροτικής γης και της φυτικής παραγωγής.

fyt 3 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Αναφέρθηκε στα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, όπως οι κακοκαιρίες Daniel και Ιανός, τα οποία – όπως τόνισε – άλλαξαν τον τρόπο διαχείρισης των κινδύνων στην περιοχή και ανέδειξαν την ανάγκη αλλαγής φιλοσοφίας στην πολιτική πρόληψης. Όπως εξήγησε, η Περιφέρεια Θεσσαλίας εφαρμόζει μέτρα προσαρμογής και μετριασμού του κινδύνου καταστροφών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο πρόληψης και διαχείρισης κρίσεων.

fyt 4 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Μέσω ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης, εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και συνεχών επενδύσεων σε εξοπλισμό, καταγράφονται δεδομένα για τα καιρικά φαινόμενα και τη στάθμη των ποταμών, ενώ λειτουργούν σταθμήμετρα και μοντέλα πρόβλεψης της συμπεριφοράς των υδάτινων όγκων.

«Για πρώτη φορά, με τα εργαλεία αυτά είναι δυνατή η πρόβλεψη της πλημμυρικής αιχμής, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Byron, που αποτέλεσε δοκιμή για το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κουρέτας σημείωσε ακόμη ότι οι πλημμύρες προκαλούνται όταν το έδαφος έχει ήδη κορεστεί από παρατεταμένες βροχοπτώσεις, γεγονός που αυξάνει την επιφανειακή απορροή και οδηγεί σε ταχεία άνοδο της στάθμης των ποταμών.

fyt 5 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Αναφερόμενος στη σημασία της διοργάνωσης, υπογράμμισε ότι το συνέδριο αποτελεί σημαντικό πεδίο ανταλλαγής γνώσεων και καλών πρακτικών, με στόχο τη σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την πράξη και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ανταγωνιστικότητας της θεσσαλικής γεωργίας.

Καλωσορίζοντας τους συνέδρους στην έναρξη των εργασιών, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δρ. Δημήτριος Σταυρίδης, τόνισε τη σημασία του συνεδρίου για τον Έλληνα αγρότη, επισημαίνοντας ότι η κλιματική κρίση έχει ήδη φέρει νέες προκλήσεις και νέους εχθρούς στη φυτική παραγωγή.

fyt 6 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Χαιρετισμούς στην έναρξη των εργασιών απηύθυναν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστος Κέλλας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας Δημήτρης Τσέτσιλας, εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων, η Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης Ελίζα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπύρος Μάμαλης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας –Αγροτεχνολογίας του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν καλλιέργειες κηπευτικών, ανθεκτικότητα των καλλιεργειών, βιολογική γεωργία, καινοτόμες προτάσεις και προϊόντα, καθώς και την ασφάλεια και ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

fyt 7 • Ξεκίνησε η 3ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση Φυτοπροστασίας στη Λάρισα • Θεσσαλική Γη Τα Αγροτικά Νέα της Θεσσαλίας

Πρόγραμμα 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φυτοπροστασίας

«ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

10-12 Μαρτίου 2026 – Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Τρίτη 10 Μαρτίου 2026

08:00 – 09:00: Προσέλευση – υποδοχή συνέδρων, εγγραφές.

09:00 – 09:30: Προσφωνήσεις – Χαιρετισμοί Επισήμων – Έναρξη Εργασιών.

09:30 – 10:00: Κεντρική ομιλία:  «Το σύστημα της Πολιτικής Προστασίας και η σημασία του στη Φυτοπροστασία». Δημήτριος Κουρέτας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

10:00 – 11:00: Διάλειμμα

ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Προεδρείο: Επαμεινώνδας Παπλωματάς, Αννούλα Μαυρίδου, Χρήστος Αθανασίου

11:00 – 11:15: H παραμόρφωση των ροδάκινων και η αιτιολογία της. Ε. Καπαξίδη, Χ. Βαρβέρη.

11:15 – 11:30: Στρατηγικές φυτοπροστασίας χαμηλών εισροών σε επιτραπέζια σταφύλια. Α. Μαρκέλλου, Θ. Μαργαριτοπούλου, Φ. Τριβιζά, Χ. Αναγνωστόπουλος,  Δ. Τσιτσιγιάννης.

11:30 – 11:45: Ο μαύρος ακανθώδης αλευρώδης (Aleurocanthus spiniferus) στην Ελλάδα: εξέλιξη της προσβολής και αντιμετώπισή του. Π. Μυλωνάς, Μ.Β. Γιακουμάκη.

11:45 – 12:00: Αναδυόμενα παθογόνα ξύλου: Η σοβαρότητα της παρουσίας ειδών Diaporthe στο πολλαπλασιαστικό υλικό αμπέλου. Χ. Τσούκας, Γ. Σταυριανός, Ε. Παπλωματάς.

Προεδρείο: Ελευθέριος Τζάμος, Στέφανος Ανδρεάδης, Αναστασία Σταματοπούλου

12:05 – 12:20: Έλκη βλαστών ροδακινιάς: Αιτιολογία και αντιμετώπιση μιας αναδυόμενης ασθένειας στην Ελλάδα. Σ. Τεστέμπασης, Γ. Καραογλανίδης.

12:20 – 12:35: Νηματώδεις και ακτινίδια: Μέτρα αντιμετώπισης. I. Γιαννακού, Δ. Ντινόκας.

12:35 – 12:50: Εδαφογενείς ασθένειες φιστικιάς Αιγίνης σε νέα και παλαιά δενδροκομεία. Ε. Τζάμος.

12:50 – 13:05: Νέες Προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση του Halyomorpha halys. Σ. Ανδρεάδης, Ε. Κουτσογεωργίου, Ε Ναβροζίδης.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Προεδρείο: Αιμιλία Μαρκέλλου, Ζήσης Βρύζας, Αντώνιος Παρασκευόπουλος

13:10 – 13:25: Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία σε βιομηχανική τομάτα. Α. Μαρκέλλου, Δ. Τσιρογιάννης, Δ. Κίζης, Π. Μυλωνάς, Δ. Χάχαλης.

13:25 – 13:40: Νέοι και αναδυόμενοι ιοί των κολοκυνθοειδών. Β. Μαλιόγκα.

13:40 – 13:55: Εφαρμογές φυτοπροστασίας με βάση επιστημονικά δεδομένα στη γεωργική πράξη: Η περίπτωση του Phthorimaea (Tuta) absoluta. Ε. Ροδιτάκης, Μ. Σταυρακάκη, Κ. Αλιμπράντη.

14:00 – 15:30: Διάλειμμα

ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Προεδρείο: Δημοσθένης Χάχαλης, Ιωάννης Βασιλάκογλου, Δημήτριος Ντογκούλης

15:30 – 15:45: Ρίγανη: Διαχείριση ζιζανίων και χρήση ζιζανιοκτόνων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υπολειμμάτων αλκαλοειδών. Χ. Αναγνωστόπουλος, Φ. Μυλωνάς, Δ. Χάχαλης.

15:45 – 16:00: Zιζάνια, ζιζανιοκτόνα και νέες τεχνολογίες στην καλλιέργεια του ρυζιού. Δ. Χάχαλης, Γ. Πετεινάτος, Η. Ελευθεροχωρινός.

16:00 – 16:15: Η αντιμετώπιση της οροβάγχης στις φακές και στη βιομηχανική τομάτα. I. Βασιλάκογλου.

16:15 – 16:30: Νέες και παραδοσιακές πρακτικές διαχείρισης της καλλιέργειας σε σχέση με την ολοκληρωμένη διαχείριση των ζιζανίων. Ν. Κορρές, Π. Λιόντου, Α. Ντέμσια.

16:30 – 16:45: Αντιμετώπιση τρωκτικών. Ε. Πάνου, Δ. Σταυρίδης, Β. Μποντζώρλος.

16:45 – 17:00: Διάλειμμα

17:00 – 18:30: Στρογγυλή Τράπεζα «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Ευφυή Συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης για τη Σύγχρονη Φυτοπροστασία».

Συντονιστής: Γ. Ποντίκας, Πρώην Πρόεδρος ΕΣΥΦ.

Δημήτριος Τσιτσιγιάννης: Καθηγητής ΓΠΑ.

Σπύρος Φουντάς: Καθηγητής ΓΠΑ.

Ηλίας Τραυλός: Καθηγητής ΓΠΑ.

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Φραντζέσκα Υδραίου: Γενική Διευθύντρια ΕΣΥΦ.

Παναγιώτης Καλφούντζος: Πρόεδρος ΘΕΣΤΟ – Παραγωγός.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προεδρείο: Γεώργιος Καραογλανίδης, Αγγελική Εξάρχου, Κωνασταντίνος Σίμογλου

8:30 – 8:45: Προβλήματα και διαχείριση ανθεκτικών ζιζανίων σε χειμερινά σιτηρά, αραβόσιτο και βαμβάκι. Β. Κατή, Χ. Δαμαλάς, Φ. Μυλωνάς.

8:45 – 9:00: Προκλήσεις και λύσεις στην διαχείριση ανθεκτικότητας φυτοπαθογόνων μυκήτων σε μυκητοκτόνα. Γ. Καραογλανίδης.

9:00 – 9:15: Ανθεκτικότητα Αρθροπόδων Εχθρών σε Εντομοκτόνα – Προοπτικές Διαχείρισης. Ι. Μαργαριτόπουλος.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Προεδρείο: Παναγιώτης Μυλωνάς, Αθανάσιος Ζούνος, Χρήστος Γρουσόπουλος

09:20 – 09:35: Βιολογική καταπολέμηση σε θερμοκηπιακή καλλιέργεια τομάτας: τα αρπακτικά έντομα Nesiodiocoris tenuis και Macrolophus pygmaeus, φυτά τράπεζες και άλλα μέτρα Δ. Κωβαίος,Ε. Γιακουμή, Μ. Βαργιάμη, Α.Ε. Βολτέρα, Μ. Στεφανίδου και Ν.Α. Κουλούσης.

09:35 – 09:50: Αρπακτικά ακάρεα και εφαρμογές τους στην αντιμετώπιση εχθρών των καλλιεργειών. Μ. Παππά, Θ. Σταθάκης, Α. Τσαγκαράκου, Γ. Μπρούφας.

09:50 – 10:05: Βιολογική αντιμετώπιση εδαφογενών παθογόνων στο βαμβάκι και του μύκητα Botrytis cinerea στη τομάτα: η δύναμη της πρόληψης. Σ. Τζάμος, Ε. Πουλάκη, Β. Δημητρακάς.

10:05 – 10:20: Μικροβίωμα και εφαρμογές συνθετικών μικροβιακών κοινοτήτων στην καταπολέμηση ασθενειών της τομάτας. Ι. Στριγγλής, Ι. Παντελίδης.

10:20 – 10:35: Νεότερα δεδομένα εφαρμογής καινοτόμων φιλοπεριβαλλοντικών μεθόδων για τη διαχείριση του δάκου: μαζική παγίδευση, βιολογική καταπολέμηση. Α. Καλαϊτζάκη, Ι Κουφάκης, Δ. Περδίκης, Ι. Βόντας, Α. Καμπουράκη.

10:35 – 11:00: Διάλλειμα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προεδρείο: Φραντζέσκα Υδραίου, Δημήτριος Καρπούζας, Χρήστος Παναγούλης

11:00 – 11:20: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της Ήρας (Lolium rigidum – LOLRI Lolium multiflorum – LOLMU) και του φαινομένου της ανθεκτικότητας σε σιτάρι και σε κριθάρι. Π. Μπουδουρίδης, Syngenta Hellas.

11:20 – 11:40: Orondis Forte: Το νέο καινοτόμο προϊόν για τον έλεγχο του περονόσπορου αποκλειστικά για το αμπέλι. Ι. Αβραμίδης, Syngenta Hellas.

11:40 – 12:00: Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και εκλεκτικότητας του Sonavio® στη βιομηχανική τομάτα. Ε. Ρούσαλης και L. Bernasconi, ADAMA Hellas.  

12:00 – 12:20: Serenade SOIL ACTIV – υγιές έδαφος για υψηλές αποδόσεις. Α. Γιαλούρης, Bayer Hellas AG.

12:20 – 12:40: Η στρατηγική επένδυση της UPL στα Biocontrol, ως εργαλείο στη σύγχρονη φυτοπροστασία. Δ. Δρόλιας, UPL.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προεδρείο: Δημήτριος Σοφολόγης, Δημήτριος Τσιτσιγιάννης, Ιωάννης Βαγγέλας

12:45 – 13:00: Από το σκεύασμα στο υπόλειμμα: Ο ρόλος των εργαστηριακών ελέγχων στην ασφάλεια των τροφίμων. Ε. Καρασαλή, Π. Μαλάτου, Γ. Μπαλαγιάννης, Χ. Αναγνωστόπουλος.

13:00 – 13:15: Επίσημοι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε προϊόντα φυτικής προέλευσης και σε σκευάσματα γεωργικών φαρμάκων – Ετήσια Προγράμματα ΥΠΑΑΤ, Π. Κασιδόκωστα.

13:15 – 13:30: Βιοφυτοπροστατευτικά προϊόντα (Biopesticides) στη φυτοπροστασία: Προσδοκίες, προκλήσεις και πραγματικότητα. Κ. Κυριακοπούλου, Α. Χαριστού, Δ. Δούρου, Δ. Πιταροκοίλη.

Προεδρείο: Αργυρώ Καλαϊτζάκη, Θεόδωρος Κατσής, Γεώργιος Κατσικογιάννης

13:35 – 13:50: Omnibus για την απλοποίηση των διαδικασιών εγκρίσεων φυτοπροστατευτικών προϊόντων – διαχείριση κενών συσκευασιών – παράνομη διακίνηση φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Φ. Υδραίου.

13:50 – 14:05: Μικροβιακά φυτοπροστατευτικά προϊόντα: Εκτίμηση επικινδυνότητας και νέες μικροβιακές λύσεις προ των πυλών της Ευρώπης. Δ. Καρπούζας, Σ. Βασιλειάδης, Κ. Παπαδοπούλου.

14:05 – 14:20: Ευρωπαϊκές και Διεθνείς πρακτικές στην έγκριση γεωργικών φαρμάκων χαμηλής επικινδυνότητας. Ζ. Βρύζας.

14:20 – 15:00: Βραβεύσεις

15:00-16:00: Διάλειμμα

16:00–17:30: Στρογγυλή Τράπεζα «Προκλήσεις κλιματικής αλλαγής για βιώσιμη Φυτοπροστασία»

Συντονιστής: Δρ. Δημήτριος Σταυρίδης, Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παναγιώτης Μυλωνάς: Γεν. Διευθυντής Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.

Γεώργιος Νάνος: Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μαριάννα Πατσού: Υπάλληλος Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέχγου, ΥΠΑΑΤ.

Χρήστος Καβαλάρης: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Παύλος Σκεντερίδης: Εκπρόσωπος ΕΒΙΟΦ.

Χριστίνα Κουτσαμπέλα: Πρόεδρος ΘΕΣΤΟ – Παραγωγός.

20:00: Δεξίωση

Ακολουθήστε το Thessalikigi.gr στο Facebook , για να ενημερώνεστε άμεσα.
Ελάτε στο κανάλι μας στο Viber , για να ενημερώνεστε πρώτοι.
Δείτε τα τελευταία νέα μας στη Google News

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2410 539 049

690 7662544

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου Α.Μ: 252059

Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη

Ιστοσελίδα αγροτικού ενδιαφέροντος, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής, από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου και για όλη την Ελλάδα!

Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου Α.Μ: 252059

Παπαναστασίου 70
Λάρισα, ΤΚ 41222
3ος Όροφος

info@thessalikigi.gr

2410 539 049

690 7662544

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εταιρεία: Αθανασιάδη-Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση

Διακριτικός τίτλος: Thessalikigi.gr site-tv-radio

Τίτλος: Thessalikigi.gr

Έδρα: Παπαναστασίου 70 Λάρισα, ΤΚ 41222

ΑΦΜ: 178527998

ΔΟΥ: Λάρισας

Τηλ. 2410539049 – 6907662544

e mail: info@thessalikigi.gr

Αρ.ΓΕΜΗ: 179409640000

Δικαιούχος του Domain name Thessalikigi.gr: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Νόμιμος εκπρόσωπος: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής/Διαχειριστής: Αθανασιάδη Χαρχαντή Χαραλαμπία

Διευθυντής σύνταξης: Χρήστος Αθανασιάδης

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018,
σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).
Αγροτικά Νέα Θεσσαλική Γη
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.